torstai 10. tammikuuta 2019

Kenellä on päällä jotain keltaista, jotain keltaista...
Krista ja Henna suunnittelivat kevätkaudelle joka kuukaudella oman teeman ja tammikuun vietämme väreihin ja muotoihin tutustuen. Ensimmäisellä viikolla aiheena on ollut keltainen sekä kolmio. Mitä kahdesta keltaisesta kolmiosta tulee? No tietenkin tähti! Tähtiä saakin ihanan raikkaina iltoina taivaalta katsella. Askartelimme siis kaikkien ryhmien kanssa tähtiä, joita sai koristella hileliimalla.


Leskenlehti, aurinko, värin arvasitko jo?
Keltaiseen liittyen opettelimme vähän uusia loruja ja laulujakin. "Keltainen kulki paperin poikki, sitten se iloissaan hyppi ja loikki."

Jännitystä keltaiseen tutustumisessa toi keltaiset maistelut: suurin osa lapsista oli sitä mieltä, että keltainen paprika oli ihan hyvää. Sitruuna aiheuttikin aikamoista irvistelyä! Muutama rohkea pyysi kuitenkin ensimmäisen viipaleen lisäksi vielä toisen. Sitruunan maun tasaamiseksi maistettiin vielä palaset banaania, joka olikin mieleistä.Seuraavalla viikolla siirrymme valkoiseen väriin ja ympyrän muotoon. Henna ja Marja-Leena viettivät huvittavia hetkiä partavaahdon parissa askartelujen testilaboratoriossa, saa nähdä mikä on lopputulos!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti