tiistai 17. syyskuuta 2019

Täällä taas!

Syksyn päiväkerhokausi on kestänyt noin kuukauden ja kerhotädit sekä lapset alkavat pikkuhiljaa olla tuttuja toisilleen. Lapsien joukossa on paljon tuttuja edelliseltä kaudelta, mutta uusiakin kavereita olemme saaneet mukaan, hienoa!
 
 Suosikkileikkejä alkaa näkyä, mutta monipuolisia ja hyvällä mielikuvituksella varustettuja leikkejä näkyy paljon. Lapset leikkivät hyvässä hengessä yhdessä ja leikkikaverit vaihtelevat melko paljon. Osa vielä vähän tuumailee, että kenen kanssa sitä leikkisi, mutta leikkiin pääsee aina mukaan, jos haluaa. Palapelit pitävät pintansa ja osa lapsista kaipaa koko ajan haastavampia palapelejä koottavaksi. Välillä laiskottaa ja on mukavampi tarttua helppoon vaihtoehtoon. Joskus palapeli osoittautuu turhan vaikeaksi, mutta sekin saadaan yhteistyöllä päihitettyä.
Henna oli rakentanut muutamasta pikku tuolista ja peitosta tunnelin, ajatellen, että sieltä voisi vähän mönkiä, mutta lapset keksivätkin siitä jotain parempaa! Muutama tuoli lisää ja tunneli muuntautui lentokoneeksi, joka lensi Ruotsiin. Hetken kuluttua tuoleille haettiin pieni patjan pala ja se olikin jonkun koti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti