torstai 9. toukokuuta 2019

Pääsiäinen tulla voi...

Kevät on tullut kovaa vauhtia ja tapahtumia toisensa perään on ollut järjestettävänä, joten blogi on joutunut vähän odottamaan vuoroaan. Muutama viikko enää päiväkerhoja ennen kesätaukoa, uskomatonta!

Rairuohoa varten askartelimme maitopurkeista pupupurkit ja lapset tietenkin hoitivat itse myös istutustyöt. Korvien leikkaaminen vaati hyvin tarkkaa työtä ja oli melko vaikeaa, mutta puput onnistuivat kaikilla oikein hienosti. Osa päätti jättää pupulta essun pois, mutta suurin osa leikkasi myös essun koristeeksi.


Palmusunnuntaiksi kerholaiset koristelivat pajunoksia virpomista varten. Hartaudessa saimme kuulla ja nähdä pienen näytelmän avulla, kuinka Jeesus ratsasti Jerusalemiin pääsiäisen viettoon ja ihmiset heittelivät vaatteita ja palmunoksia tielle. Lapset osallistuivat näytelmään leyhyttelemällä pieniä palmunoksia.

Pääsiäiskertomus sai aikaan pientä herkistymistä osassa lapsista, mutta onneksi saimme kuulla ilosanoman Jeesuksen ylösnousemuksesta. Lasten Raamatut olivat hyvänä apuna kertomuksen läpikäymisessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti